Book nå

HundekjØring Langs Vakre Altaelva

Hva er inkludert?

Sesong: 01. desember - 30. april 2021

Avganger: Kl. 10:00 mandag - lørdag

Varighet: 2 timer (1 time hundekjøring, vil variere i forhold til været)

Oppsett: 2 voksne per slede (barn under 12 år sitter på som tredjeperson

Inkludert:

• Hundekjøring med eget spann

• Historiefortelling i lavvo med snacks og varm drikke

Pris: 800 kr per person over 12 år / 200 kr per person under 12 år

Hva kan jeg forvente?

Alta har i mange tiår vært «the place to be» for hundekjørere med sin godt egnende natur og stabile klima. På Holmen har vi drevet med konkurranse og turisme i over 30 år. Vi ønsker med denne turen å gi deg en smakebit av hundekjøringa og innsikt i hva som kreves for å ta vare på huskier samt hvordan vi forbereder dem til turer og konkurranser. Bli med på en uforglemmelig opplevelse med våre firbeinte!

Oppmøte er klokken 10:00 på Holmen Husky Lodge hvor det første du møter er dagens guide. Guiden vil gå gjennom programmet og gi instruksjon på hvordan utstyret og hundene fungerer. Når det praktiske er gjennomgått går turen inn i hundegården hvor du med hjelp fra guiden setter opp ditt eget spann med hunder.

Når hundene er satt inn i spannet trekker vi i startsnora og drar ut på én times kjøretur gjennom furuskog og langs vakre Altaelva. Dersom man deler sleden med noen vil det være mulig å bytte sjåfør samt ta masse kule bilder underveis. Etter turen takker vi hundene for innsatsen og trekker oss inn i lavvoen rundt bålet hvor vi serverer litt snacks og varm drikke mens vi forteller om livet med hundene.

Denne turen passer folk i alle aldre og krever moderat fysisk evne. Vi har gjennom mange år erfart at hundekjøringsopplevelsen er like sterk og positiv for store og små.

Covid-19

Vi følger kontinuerlig regjeringens tiltak og retningslinjer i forhold til smittevern mot koronaviruset.

Gallery

- Ready To Go?

Book Online

Searching Availability...